Please enable JS

Apartman (2+2)

További információk: 
  • TV

  • Wi-Fi

Az elegáns apartmanhoz nagy nappali tartozik egy bőr kanapéval, TV-vel, Hi-Fi rendszerrel és Wi-Fi-vel. Egy külön hálószoba franciaággyal a szülők számára kellemes magánéletet biztosít egy  egész napi kirándulás után a családdal magas Tátraban. Az apartman külön WC-vel és fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszobában nagyméretű hidromasszázs kád van rádióval. Az apartmanban kávé és tea készítéséhez elektromos vízforraló áll rendelkezésre és ásványvíz.

Lakossági csomagok
Berendezések és szolgáltatások

Étterem 

A Hotel Eufóriának elegáns ívelt étterme van, amely a Magas-Tátra panorámájára nyújt kilátást. Az ételeket gazdag büféasztalok formájában biztosítjuk. Ügyfeleink leggyakrabban félpanziós szállást választanak. A la carte menü a nap 24 órájában rendelkezésre áll a szálloda éttermében. Kérésre elkészíthetünk ételeket a laktóz és glutén érzékeny vendégeknek.
 

 

Télikert 

Panorámás télikert, amely a Magas-Tátrára néz.
 

Nonstop recepció

A recepció a nap folyamán rendelkezésre áll.

Bejelentkezés: 14:00 órától
Kijelentkezés: 10:00 óráig
 

 

Wellness 

A Friss levegő minden séta után vagy a Magas-Tátra lejtőin történő síelés után élvezheti a pezsgőfürdő és szauna relaxációját.
 

Fitness centrum 

24 órás fitneszközpont.

Szállítas magas tátraban

Transzfert biztosítjuk a repülőtérről, a Tátrába és a környékre szóló kirándulásokra. A síbusz a téli szezonban a sípályákra visz.

A szállodának van három

  • 9 férőhelyes autója 
  • 17 férőhelyes mikrobusza
Toggle menu